Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Συγκυβέρνηση - Τρόικα συμφωνούν στη κλιμάκωση των αντεργατικών μέτρων.Συγκυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ: «Αμπαλάρουν» το νέο αντιλαϊκό πακέτο.

«Ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο υπουργείο Οικονομικών η  συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, με τους επικεφαλής της τρόικας. Απο το κυβερνητικό επιτελείο δηλώνουν ότι τα περισσότερα θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα έχουν συμφωνηθεί και αναμένεται να υπάρχει συμφωνία μέχρι την επόμενη Παρασκευή...»  Περισσότερα στο 902.gr

ΚΚΕ: Καμία αναμονή


Σε σχόλιό του, για τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης - τρόικας, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:


«Καμιά αναμονή. Η διαπραγμάτευση κυβέρνησης – τρόικας θα καταλήξει και πάλι σε κλιμάκωση των αντεργατικών μέτρων. Με πρόσχημα τους επίορκους προχωρούν σε χιλιάδες απολύσεις και ταυτόχρονα προωθούν κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, νέους φόρους και χαράτσια, ιδιωτικοποιήσεις. 

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει πια να υποκύψει στην προπαγάνδα και τους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης ή να εξαπατηθεί και πάλι από τα κόμματα του "ευρωμονόδρομου". 

Χρειάζεται τώρα εργατική λαϊκή αφύπνιση και συμμαχία για την απόκρουση και την ανατροπή της πολιτικής που εξοντώνει το λαό για τα συμφέροντα των μονοπωλίων».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου