Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι»

 ΠΑΜΕ: Πολύμορφες παρεμβάσεις για τις ευθύνες 
της κυβέρνησης στην υπόθεση της Μανωλάδας

Κινητοποίηση στο Σύνταγμα και την Ερμού, πραγματοποίησαν μέλη Σωματείων και Ομοσπονδιών και το ΠΑΜΕ  για την επίθεση των μεγαλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας στους μετανάστες, αλλά και για τις ευθύνες της κυβέρνησης στην υπόθεση. Με συνθήματα όπως: «Έλληνες και ξένοι, εργάτες ενωμένοι» και «χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά», ενημέρωσαν τους εργαζόμενους των καταστημάτων και τον κόσμο.

Μαζική εξόρμηση στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά έγινε από τις 5 ως τις 6.30 το απόγευμα, από ταξικά σωματεία, καλώντας τους εργαζόμενους του πρώτου λιμανιού της χώρας να καταδικάσουν την δολοφονική επίθεση των μεγαλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας ενάντια στους μετανάστες εργάτες. 

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ πήγε από χέρι σε χέρι σε εκατοντάδες εργαζόμενους ενώ από τις ντουντούκες ακούγονταν οι φράσεις: «Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την εγκληματική δράση των μεγαλοτσιφλικάδων της Μανωλάδας», «κανένας μόνος του», «αν δε σηκώσουμε κεφάλι δε θα αργήσει να έρθει και η σειρά όλων όσων δίνουν ανοχή στην εργοδοτική τρομοκρατία και στο ρατσισμό»... Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου