Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Κινητοποίηση στην Ισραηλινή πρεσβεία την Παρασκευή 11 Ιούλη



Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ την Παρασκευή 11 Ιούλη, καλούν η ΕΕΔΥΕ, η ΕΕΔΔΑ, το ΠΑΜΕ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ.

Στο κάλεσμά τους σημειώνουν ότι τα τελευταία 24ωρα οι ισραηλινές αρχές κλιμακώνουν με κάθε αφορμή την τρομοκρατία ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, με αποτέλεσμα πολλούς νεκρούς κατά τη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών, που συνεχίζονται εγκληματικά και απροκάλυπτα με την ανοχή και κάλυψη ουσιαστικά της ΕΕ και των ΗΠΑ. 

Ακόμα, τονίζουν:

«Για τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που εξυφαίνονται στη Μέση Ανατολή και την εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται για τους Παλαιστινίους, την Παρασκευή 11 Ιούλη 2014, στις 7 μ.μ., οι φορείς: ΕΕΔΥΕ, ΕΕΔΔΑ, ΠΑΜΕ, ΟΓΕ και ΜΑΣ συνδιοργανώνουμε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ για να διαμαρτυρηθούμε και να απαιτήσουμε:
 
- Να σταματήσουν άμεσα οι συνεχιζόμενες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης. 
 
-Να αποχωρήσει ο ισραηλινός στρατός κατοχής και οι έποικοι από τα κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. 
 
- Να απελευθερωθούν όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές και να επιστρέψουν όλοι οι Παλαιστίνιοι στις εστίες τους. 
 
- Να ακυρωθούν τα στρατιωτικά γυμνάσια και όλες οι συμφωνίες στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ. 
 
- Ανεξάρτητο, βιώσιμο, πλήρως κυρίαρχο Παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου