Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Στις 19 Δεκέμβρη, όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 1 μ.μ.

 

Εργατικό δελτίο ειδήσεων ΠΑΜΕ 14 Δεκέμβρη (video)
"Δεν έχουν πάτο τα μέτρα που παίρνονται και φτωχαίνουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα ολοένα και περισσότερο. Στην κατάθεση φορολογικού νομοσχεδίου λαιμητόμου προχωρεί σήμερα Παρασκευή η συγκυβέρνηση με αποτέλεσμα λαϊκές και εργατικές οικογένειες να στενάζουν ακόμη περισσότερο κάτω από το βάρος των νέων αυξημένων φόρων που θα κληθούν να πληρώσουν για το 2012..."

   
Ανακοίνωση - Κάλεσμα του ΠΑΜΕ

Όλοι και όλες στη στάση εργασίας στις 19 Δεκέμβρη 12 – 15 μ.μ.,
στην 24ωρη απεργία για τους δημόσιους υπάλληλους 
και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 1 μ.μ.

Εργαζόμενες - Εργαζόμενοι, νέοι και νέες, άνεργοι και συνταξιούχοι,


Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο  που οργανώνει στις 1μ.μ., στην πλατεία Ομόνοιας για να σταλεί αποφασιστικό μήνυμα σε κυβέρνηση, τρόικα και εργοδότες ότι:


Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε πια οι μισοί να μην έχουμε καθόλου δουλειά και οι άλλοι μισοί να δουλεύουμε από το πρωί έως το βράδυ 365 ημέρες τον χρόνο με μεροκάματα πείνας χωρίς ούτε καν τις Κυριακές, χωρίς προσωπική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να είμαστε άνεργοι, να παίρνουμε μεροκάματα πείνας και ταυτόχρονα να πληρώνουμε τα φάρμακα, τους γιατρούς, περισσότερα για την εκπαίδευση, για το φως, το νερό, το τηλέφωνο, τις μετακινήσεις μας, που αποτελούν στοιχειώδη δικαιώματα και θεμελιακές ανάγκες μας.

Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να μας αρμέγεται συνεχώς μέσω των ανατιμήσεων των φορολογικών χαρατσιών και άλλων κεφαλικών φόρων και τα κρατικά αυτά έσοδα να δίνονται πίσω με χορηγίες, ενισχύσεις, φοροαπαλλαγές, εισφοροαπαλλαγές και με 10αδες άλλους τρόπους στους καπιταλιστές, στα μονοπώλια που θησαυρίζουν από τον ιδρώτα μας.
 
Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αλλάξουμε εσάς που άλλωστε ποτέ δεν θα αλλάξετε. Θα σταματήσουμε εμείς να παρακολουθούμε παθητικά την σφαγή μας. Κάθε μέρα θα οργανώνουμε καλύτερα τον αγώνας μας ενάντια σας. Το ξέρουμε ότι δεν έχετε έλεος απέναντι μας και ούτε θα σταματήσετε να μας ματώνεται αν δεν σας κόψουμε τα χέρια. Και αυτό θα κάνουμε.


Όλοι και όλες στη στάση εργασίας στις 19 Δεκέμβρη 12 – 15 μ.μ 
και στην 24ωρη απεργία για τους δημόσιους υπάλληλους 
και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια στις 13μ.μ. 
για να είναι αυτό το μήνυμα μας 
προς τους πυρπολητές των δικαιωμάτων και της Ζωή μας 
όσο γίνεται πιο μαζικό, πιο ισχυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου