Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συγκέντρωση με αφορμή τον ένα χρόνο από την επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ...




Συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, με αφορμή τον ένα χρόνο από την επέμβαση των ΜΑΤ, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Νοέμβρη η ΠΟΣΠΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤOpen και ενώσεις των ΜΜΕ.

Στο πλευρό τους βρέθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος και ο Αλέκος Περάκης, από το ΠΑΜΕ

Στην ομιλία του ο Χρήστος Κατσώτης εξέφρασε την αλληλεγγύη και την στήριξη του ΚΚΕ στους εργαζομένους της ΕΡΤ, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα τους δύσκολο και μακροχρόνιο. 

Τους κάλεσε να μην περιμένουν λύσεις και αλλαγές από τα πάνω από διάφορους σωτήρες, με «μείγματα διαχείρισης» και θιασώτες της «υγιούς επιχειρηματικότητας», αλλά από τα κάτω αποφασιστικά να οργανώσουν την πάλη τους συνολικά με τους εργαζόμενους, τους ΕΒΕ, τους αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες ενισχύοντας την λαϊκή συμμαχία.

Κόντρα στον οξυνόμενο αυταρχισμό της κυβέρνησης σε μαθητές, φοιτητές, ναυτεργάτες και άλλους κλάδους, την επιθετικότητα ΕΕ, κεφαλαίου, το πρόσφατο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε και να προχωρήσετε σημείωσε ο Χρήστος Κατσώτης, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 27 του μήνα.


Στην συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε ο Αλέκος Περάκης, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στον αγώνα τους. 

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου