Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Ηλίας Σταμέλος: Είμαστε αποφασισμένοι και αισιόδοξοι 
γιατί πιστεύουμε στο δίκιο του λαού, στη δύναμή του.


Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου συμμετείχε 
στην κεντρική  συγκέντρωση  της  «Λαϊκής  Συσπείρωσης»

Κάλεσμα προς το λαό της Καισαριανής να στηρίξει με την ψήφο του, στις επαναληπτικές εκλογές την Κυριακή 30 Νοέμβρη, τη «Λαϊκή Συσπείρωση» απηύθυνε ο Ηλίας Σταμέλος,  υποψήφιος δήμαρχος, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, η οποία έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την ιστοσελίδα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής)

«Ανεξάρτητα τη γνώμη, τις επιφυλάξεις, που μπορεί να έχει κάποιος, σας καλούμε μαζικά να στηρίξετε το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Για να αποκτήσει η Καισαριανή δημοτική αρχή που να είναι στήριγμα στην πάλη για να κερδίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος.


Στη συγκέντρωση μίλησε ο Γιάννης Πρωτούλης, (video) μέλος 
της  ΚΕ του ΚΚΕ  και  περιφερειακός  σύμβουλος  Αττικής.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις ομιλίες, αλλά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ματαιώθηκε. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ευχαρίστησε τους Χρήστο ΘηβαίοΒαγγέλη ΚορακάκηΜίλτο ΠασχαλίδηΜιρέλλα Πάχου και Κατερίνα Μακαβού, οι οποίοι προσήλθαν, αλλά δεν ήταν δυνατόν λόγω των καιρικών συνθηκών να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους... (περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου