Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Αυταρχισμός και επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από την κυβέρνηση.

ΠΑΜΕ: Καταγγέλλει την απαγόρευση των διαδηλώσεων 
Καλεί στις 7 μ.μ. την Τρίτη στην Ομόνοια*


Αυταρχισμός και επιχείρηση τρομοκράτησης 
των εργαζομένων από την κυβέρνηση.  

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας για την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω της άτυπης συνόδου του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών θεμάτων στο Ζάππειο. Στο έγγραφο της Αστυνομίας για να αιτιολογηθεί αυτή η απόφαση γίνεται επίκληση στην παρουσία σημαντικών πολιτικών, προσωπικοτήτων και ανώτερων αξιωματούχων της ΕΕ. 

Άμεσα την καταδίκη του εξέφρασε το ΠΑΜΕ σημειώνοντας στην ανακοίνωσή του: 

«Στα γραφεία του ΠΑΜΕ θυροκολλήθηκε απόφαση 
απαγόρευσης των συγκεντρώσεων στο Σύνταγμα.

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις εργατικές, λαϊκές εκδηλώσεις στο Σύνταγμα και στους γύρω δρόμους και επιστρέφει την επίδοση της απόφασης ως απαράδεκτη. 

Η μετατροπή πλατειών και δρόμων σε σιδερόφραχτα κάστρα και "υγειονομικές ζώνες" δεν πρόκειται να γλιτώσουν την κυβέρνηση και τους επιτελείς της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας της ΕΕ, από την οργή του λαού της χώρας μας και των άλλων λαών της Ευρώπης.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους ν’ απαντήσουν στον εντεινόμενο κυβερνητικό αυταρχισμό και στην απόπειρα τρομοκράτησης με μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την Τρίτη στην Ομόνοια στις 7 το απόγευμα»

Την καταδίκη τους στην απόφαση για απαγόρευση 
των διαδηλώσεων εκφράζουν η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ.  

ΚΚΕ: Σχόλιο για την απαγόρευση των 

διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας (ΕΔΩ)


*Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου