Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

...Η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική

Στο Σύνταγμα οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ 
ενάντια στο πολυνομοσχέδιο


22.12: Συνεχίζεται η διαδήλωση στο Σύνταγμα καθώς 
συνεχίζεται και μέσα στη βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου

20.17: Οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ έχουν καταλάβει τον 
χώρο στη Βασ. Σοφίας, στο ύψος των λουλουδάδικων


19.59: Η κεφαλή της πορείας μπήκε στο Σύνταγμα από Γεωργίου Α' και κατευθύνεται προς την Αμαλίας, μπροστά στη Βουλή.


19.32: Η διαδήλωση ήδη ξεδιπλώνεται στην Σταδίου με κατεύθυνση το Σύνταγμα. Λίγο νωρίτερα από το βήμα της συγκέντρωσης μίλησε ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον επισιτισμό και τα ξενοδοχεία o οποίος τόνισε ότι «για τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, όλους εμάς που αντιπαλεύουν το σύστημα και τους εκφραστές τους, που είμαστε στη πρώτη γραμμή έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα που επιβάλλουν». (Δείτε εδώ απόσπασμα από την ομιλία του).


Κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης "πανεργατικός ξεσηκωμός ενάντια στη λιτότητα διαρκείας που επιβάλλουν κυβέρνηση - μονοπώλια - Ε.Ε. Μπορούμε να τους εμποδίσουμε". Στη συγκέντρωση και την πορεία μετέχει πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕ σ. Δημήτρη Κουτσούμπα.

  
- 19.25:  Άρχισε στην Ομόνοια η συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ που διαδηλώνουν ενάντια στο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, με την απαράδεκτη διαδικασία του «κατεπείγοντος».

Αλ. Παπαρήγα για το πολυνομοσχέδιο: Είναι κράχτης στο 
κεφάλαιο για επενδύσεις με πάμφθηνη εργατική δύναμη  (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου