Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

«...ο πραγματικός αντίπαλος για το λαό είναι τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομιλών και η πολιτική της ΕΕ...»

Ν. Καραθανασόπουλος στο «MEGA»: Τα μέτρα του 
ΟΟΣΑ θα ξεκληρίσουν τους αυτοαπασχολούμενουςΤα μέτρα που προωθούνται στο γάλα εξυπηρετούν ακόμη περισσότερο τη συγκέντρωση της αγοράς και το ξεκλήρισμα των φτωχομεσαίων κτηνοτρόφων τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA» ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Όπως είπε, «στο ίδιο αποτέλεσμα οδηγούν το σύνολο των μέτρων που προβλέπει η ''εργαλειοθήκη'' του ΟΟΣΑ: Εκτοπισμό των μικρών επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων από την αγορά και στη θέση τους να έρθουν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι». 

Επίσης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να μειωθεί η τιμή του γάλακτος. 

Μάλιστα, έφερε το παράδειγμα μεγάλων γαλακτοβιομηχανιών που μείωσαν τις τιμές για ένα εξάμηνο, μέχρι να «σβήσουν» τους μικρούς και μετά τις ανέβασαν.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος επισήμανε ότι τα μέτρα που προβλέπονται στο πολυνομοσχέδιο αποτελούν νέο βήμα στην αντιλαϊκή επίθεση. Συμπλήρωσε πως είναι κοροϊδία σε μια στιγμή που κλιμακώνεται η αντιλαϊκή επίθεση, η κυβέρνηση να λέει ότι θα δώσει κοινωνικό μέρισμα.

Στην παρέμβασή του υπογράμμισε ότι ο πραγματικός αντίπαλος για το λαό είναι τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομιλών και η πολιτική της ΕΕ και μόνο εάν συγκρουστεί μαζί τους μπορεί να ανακουφιστεί και να ανοίξει το δρόμο σε μια άλλη προοπτική.

Η αλήθεια για το γάλα (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου