Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το ΠΑΜΕ καλεί τους ανέργους, τους απολυμένους να μη συμβιβαστούν με την κατάσταση που θέλει την εργατική τάξη στον καιάδα της ανεργίας.

ΠΑΜΕ: Καλεί στη συγκέντρωση για την 
ανεργία και τους ανέργους την Πέμπτη 6 Μάρτη
 
 
Κάλεσμα σε όλους τους άνεργους, τις άνεργες, τους απολυμένους από όλους τους κλάδους, απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση που διοργανώνουν τα συνδικάτα Οικοδόμων Αθήνας, Κλωστοϋφαντουργίας, Ιματισμού και Δέρματος, τα Σωματεία στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, του Μετάλλου Αττικής, η Πανελλαδική Ένωση  Λιθογράφων, η Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής, την Πέμπτη 6 Μάρτη στις 10 το πρωί, στην Ομόνοια.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους ανέργους, τους απολυμένους να μη συμβιβαστούν με την κατάσταση που θέλει την εργατική τάξη στον καιάδα της ανεργίας. Να οργανώσουν την πάλη τους, να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους, να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης μέσα στους τόπους δουλειάς.

Καλούμε και άλλα συνδικάτα να μπουν στη μάχη αυτή για το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, το οποίο πρέπει να είναι μόνιμο και βασικό μέτωπο πάλης ολόκληρης της εργατικής τάξης. Τα συνδικάτα να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της πάλης των ανέργων κλάδο τον κλάδο, σωματείο το σωματείο, επιχείρηση την επιχείρηση. 

Από το 902.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου