Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το ΠΑΜΕ παραδίδει τη δεύτερη δόση της βοήθειας στο λαό της Κεφαλονιάς

Αλληλεγγύη στους πληγέντες της Κεφαλονιάς


Την Τρίτη θα παραδοθεί στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς η δεύτερη δόση της βοήθειας από το ΠΑΜΕ προς τους σεισμόπληκτους του νησιού.

Το ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, τις Λαϊκές Επιτροπές, την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους, να συνεχίσουν τη συγκέντρωση όσο περισσότερων ειδών πρώτης ανάγκης μπορούν.

Υπενθυμίζεται πως τα υλικά που 
συγκεντρώνονται, είναι τα εξής:

1η Κατηγορία: Οινόπνευμα λευκό, πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, πάνες για παιδιά, υποσέντονα μιας χρήσης, χαρτί υγείας, χλωρίνες, γάζες άκοπες, φυσιολογικοί οροί 1.000 ml, Betadin solution, Betadin scrable και γάντια μιας χρήσης μέγεθος small.

2η Κατηγορία - Τρόφιμα: Γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, άνθος αραβοσίτου βανίλια, κομπόστες, ζάχαρη και ντοματοπολτός.

Διάφορα: Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα και ράντζα.

Στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης, η Γραμματεία Κέρκυρας του ΠΑΜΕ, σε συνεργασία με το Μουσικό Τμήμα της Πολιτιστικής Ομάδας του ΠΑΜΕ, διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης για το λαό της Κεφαλονιάς την Πέμπτη 27 Φλεβάρη στις 7.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο.

Η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα (συλλόγους διδασκόντων, συλλόγους γονέων-κηδεμόνων, 15μελή μαθητικά συμβούλια των σχολείων) να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες της Κεφαλονιάς, συγκεντρώνοντας χρηματικό ποσό. 

Επίσης η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας μαζεύει χρήματα και υλικά, ενώ η ΕΛΜΕ Πιερίας συγκεντρώνει υλική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου