Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Μπλόκα σε όλη τη χώρα από τους αγρότες

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στην Ηλεία


Μπλόκα σε όλη τη χώρα στήνουν από σήμερα, Δευτέρα, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ που τους οδηγεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων βγαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους για να τα παρατάξουν σε διάφορα σημεία κατά μήκος της Εθνικής Οδού και του επαρχιακού δικτύου....



Στην Ηλεία: Οι αγρότες δέχτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ και των αστυνομικών δυνάμεων με χρήση δακρυγόνων, χημικών και ασπίδων προκειμένου να τους απωθήσουν από το οδόστρωμα στο πλαίσιο συμβολικής κατάληψης που τελικά πραγματοποίησαν, στην ΕΟ Πάτρας - Πύργου, στον κόμβο της Μαραθιάς. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να συλλάβουν χωρίς να το πετύχουν, κάτω από την παρέμβαση των αγροτών, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηλείας, Χρήστο Γιαννόπουλο. 

Ωστόσο έχουν οδηγηθεί και παραμένουν στην αστυνομική υποδιεύθυνση Αμαλιάδας με σκοπό το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους, οι Στάθης Κούφης, γγ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηλείας, ο Γιώργος Καραπάνος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και ο Χρήστος Γιάνναρος, δημοτικός σύμβουλος Πύργου με την Λαϊκή Συσπείρωση...(Περισσότερα ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου