Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Τα δόντια της τσατσάρας τους, τελειώνουνε"

Συζήτηση και ψηφοφορία ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ *


«Με την απαράδεκτη διαδικασία του κατεπείγοντος και σε μια και μόνη συνεδρίαση ψηφίστηκε χτες στη Βουλή από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και την «Δημοκρατική Συμμαχία» της Ντ. Μπακογιάννη, το νομοσχέδιο για το PSI (ανταλλαγή ομολόγων του Δημοσίου που κατέχουν ιδιώτες). Το νομοσχέδιο συνιστά έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της αντιλαϊκής πολιτικής που χρεοκοπεί το λαό, καθώς η εφαρμογή του PSI έχει για προαπαιτούμενο το τσάκισμα εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων με τη νέα δανειακή σύμβαση. Τις αντιλαϊκές συνέπειες συμπληρώνει το κούρεμα στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, που θα τα οδηγήσει κυριολεκτικά στον πάτο.

Για μια ακόμα φορά, χτες, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος παρουσίασε το PSI σαν «παράθυρο ευκαιρίας» για τη χώρα και επιτέθηκε με ψέματα και συκοφαντίες στο ΚΚΕ, λέγοντας ότι «η στρατηγική του οδηγεί στην ασύντακτη χρεοκοπία που σημαίνει έξοδο από το ευρώ, απώλεια των εισοδημάτων, κλείσιμο επιχειρήσεων, αδυναμία διεξαγωγής εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου, άδεια ράφια, αδυναμία προμήθειας, τροφίμων, υγρών καυσίμων και φαρμάκων. Η Ελλάδα θα γυρίσει στη δεκαετία του '50 επειδή κάποιοι στήνουν έναν χορό εκλογικών και πολιτικών συμφερόντων. Η σκέψη είναι ότι εάν οι Έλληνες οδηγηθούν στη συντριβή και τη φτώχεια θα ριζοσπαστικοποιηθούν πολιτικά τόσο πολύ ώστε θα έχουμε μια τελείως διαφορετική πολιτική κατάσταση με την Ελλάδα να έχει γυρίσει στα επίπεδα μιας χώρας όπως η Αλβανία ή η Μολδαβία, προκειμένου κάποιοι να επιβεβαιώσουν την πολιτική τους στρατηγική...»

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Πολύ πρωτότυπη προπαγάνδα!! Σε ποιους να τα λέει άραγε; Στους χιλιάδες των ανέργων, στους χιλιάδες άστεγους, στους χιλιάδες χρεοκοπημένους επαγγελματίες, στους χιλιάδες τρομοκρατημένους και τσακισμένους από την αγωνία συνταξιούχους, αν θα συνεχίσουν να παίρνουν ή όχι την κουτσουρεμένη, έτσι κι αλλιώς, σύνταξή τους, του υπερήλικες που ξεροσταλιάζουν για ιατρική φροντίδα, για τα φάρμακά τους, για τους χιλιάδες άνεργους νέους, για τους μικρούς μαθητές που λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία, για τους χιλιάδες φοιτητές που βυθίζονται στην ματαίωση από αβεβαιότητα για το μέλλον τους, στους απαλλοτριωμένους δανειολήπτες ; Σε ποιους τα λέει; Που ζει τελικά αυτός ο άνθρωπος, και η μαύρη παρέα του;

"επειδή κάποιοι στήνουν έναν χορό" για το καινούργιο φαγοπότι, για την καινούργια ληστεία του λαϊκού πλούτου, φαντάζονται ότι αν ντυθούν τη μασκαράτα, μια και έχουμε απόκριες, το φάντασμα του κομουνισμού, το 2012, θα τρομάξουν το νήπιο, όπως αντιλαμβάνονται το λαό. Με όλα αυτά τα τσιφτετελοκουνήματα για ένα πράγμα μας βεβαιώνουν. Ότι είναι τέτοια τα αδιέξοδα του οικονομικού συστήματος, που δουλικά υπηρετούν, ώστε αναγκαστικά γυρίζουν στην δεκαετία του '50, για να ξεθάψουν τον εμετικό, αλλά και τόσο ακριβά πληρωμένο από τον ελληνικό λαό, αντικομουνισμό εκείνης της εποχής.
"Κοντός ψαλμός αλληλούια", που
λέει ο λαός μας. Η ξεφτισμένη προπαγάνδα τους, καθώς και τα κόμματα που φτιάξανε και τα "καινούργια" που φτιάχνουνε, είναι ευθέως ανάλογα με τα αδιέξοδά τους. Τα δόντια της τσατσάρας τους τελειώνουνε.


* "Συζήτηση και ψηφοφορία για το «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ" ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου