Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

"Ξεσηκωμός παντού, τώρα είναι ώρα ευθύνης και μάχης"


ΟΛΟΙ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ

Να ματαιώσουμε το έγκλημα

Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε εργοστάσιο και επιχείρηση, σε κάθε τόπο δουλειάς, κλάδο τον κλάδο. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.

Εργάτες και εργάτριες, άνεργοι, εργαζόμενε λαέ, νέοι και νέες. Αποφασίστε απεργία, οργανώστε συλλαλητήρια, καταλήψεις, σηκώστε στο πόδι τις λαϊκές γειτονιές. Η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η ΕΕ, αποφάσισαν τη χρεοκοπία του λαού. Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν εφ´ όρου ζωής με 400 ευρώ. Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα.

Αν παραδοθούμε θα δουλεύουμε όλη μέρα με μισθό χαρτζιλίκι, χωρίς ασφάλιση για εμάς και τα παιδιά μας. Οι γέροντες θα φυτοζωούν με συντάξεις πείνας. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο ούτε από τα επιδόματα ανεργίας που παίρνει μικρό μέρος των ανέργων. Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.

Έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. Μπορούμε να τους ανατρέψουμε.

Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την Ε.Ε.

Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.

Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.

Όλοι στον αγώνα.

Όλοι στην απεργία Παρασκευή 10 Φλεβάρη και Σάββατο 11 Φλεβάρη.

Όλοι στη συγκέντρωση την Παρασκευή 10 Φλεβάρη στις 11 π.μ. στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ

"Τα νέα μέτρα" ΕΔΩ
"Προσυγκεντρώσεις 48ωρης Απεργίας" ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Ευρυτάνα Ιχνηλάτη, ωριμάζει ο υποκειμενικός παράγοντας, που έλεγαν οι μορφωμένοι, ίσως όχι ακριβώς με τον ρυθμό που απαιτείται, αλλά ωριμάζει, και γνωρίζεις πολύ καλά, ότι ο οργανωμένος αγώνας, παίζει καθοριστικό ρόλο και σ' αυτό, δηλαδή στην αφύπνιση της λαικής συνέιδησης, που τελικά μαζί με τον επαναστατικό ενθουσιασμό καθορίζει την έκβαση της κάθε μάχης. Είναι οι οικονομικοί νόμοι κίνησης της κοινωνίας, που κανείς δεν μπορεί "ούτε να τους υπερπηδήσει ούτε να καταργήσει με διατάγματα τις φυσικές φάσεις ανάπτυξης της". Έτσι, Θέλει, δεν θέλει κανείς, στο τέλος μπαίνει στο χορό, επιλέγοντας με ποιούς θα πάει και ποιούς θ' αφήσει. Σε χαιρετώ και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή