Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

«ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει τα πράγματα, αρκεί...»

Xρ. Παναγιωτακοπούλου στο «Star»: Ισχυρό 
ΚΚΕ για να εμποδιστεί η αντιλαϊκή πολιτική 


Για να εμποδιστεί η αντιλαϊκή πολιτική και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές, χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ τόσο στους τόπους δουλειάς όσο και στις εκλογές, τόνισε η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Star».


Επισήμανε ότι η σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τα λαϊκά στρώματα δεν μπορεί να αλλάξει από την κυβέρνηση, αλλά ούτε και από μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κινούνται στα πλαίσια της ΕΕ και του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης.

Πρόσθεσε ότι ο λαός έχει τη δύναμη να αλλάξει τα πράγματα, αρκεί «να αλλάξει χέρια η οικονομία, να κάνει ο ίδιος κουμάντο, να πάρει τον πλούτο που υπάρχει, να κοινωνικοποιηθούν οι μεγάλες επιχειρήσεις και να σχεδιαστεί η οικονομία σε άλλη κατεύθυνση».

Αναφερόμενη στον «καυγά» ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι «γίνεται γιατί υπάρχει διαφορετική επιλογή σε σχέση με το μείγμα διαχείρισης και του "πάτου" της καπιταλιστικής κρίσης και της όποιας ανάπτυξης θα έχουμε το επόμενο χρονικό διάστημα» και κάλεσε το λαό να μην εγκλωβιστεί στο ποιος θα διαχειριστεί τη μιζέρια και τη φτώχεια του τα επόμενα χρόνια. 

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου