Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

"FASHION ANY TIME"


Ένα Σάββατο έχουμε δικό μας
κι αυτό έγινε θέμα από τους
κουλτουριάρηδες!!




10 σχόλια:

  1. Αυτόι που το έγραψαν δεν το τρώνε το αγγούρι?
    Είναι υπεράνω αγγουριού? Ή μήπως είναι τα τσιράκια των πολιτικών που μαζί με τα αφεντικά τους τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό? ..κυρίως ιδεολογικά... Άντε γειά ξεφτίλες ψευδοαναρχικοί, σας πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανώνυμε, το τρώνε κι αυτοί το αγγούρι αλλά το Σάββατο δεν πουλάνε μούρη ψάχνουνε κάτι φασιστάκια σα και του λόγου σου... και αμα τα πετύχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί θίχτηκες pit? Ψευδοαναρχικός είσαι?Φασίστας είσαι και φαίνεσαι κοπρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το "ψευδοαναρχικός" είναι μομφή, που σημαίνει ότι εσύ είσαι "αληθινοαναρχικός" βλαμένο? Και που αναρχίζεις αν επιτρέπεται?
    Τα μαθες κι αυτά και τα λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είσαι και φασίστας και βλαμένος εάν θίγεσαι με αυτά που γράφω, πιστεύω να μην είσαι "αντιεξουσιαστής" με μπαμπά στην εξουσία... και μην ξεχάσεις να δώσεις αναφορά στα αφεντικά σου νενέκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ'αρέσεις ρε μπαγάσα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εσύ μου αρέσεις ρε μάγκα μόνο αν δεν έχεις μπαμπά στην εξουσία!Άντε και αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω αμφότεροι, χαλάλι, Έλληνες είμαστε, τα μπινελίκια τα έχουμε στο αίμα μας.Δεν θα σου ευχηθώ καλή ανάσταση αυτό γίνεται κάθε χρόνο, θα σου ευχηθώ όμως καλή επανάσταση κάτι που δεν γίνεται κάθε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλη επανάσταση και συγγνώμη για την παρεξήγηση.
    Το "φασίστας" εννοώ. Γράψε λάθος.
    Παρεμπιπτόντως δεν είμαι με μπαμπά στην εξουσία Δεν είμαι με καθόλου μπαμπά. Πέρασαν τα χρόνια περνούν και οι άνθρωποι.
    Ο πατέρας μου ήταν τεχνίτης και δούλευε χρονια στο εργοστάσιο της Phillips στην Γερμανία. [ήταν φανατικός κεντρώος που ασπάστηκε τον κομμουνισμό τελικά]Λες να ταν τίποτα στo κόλπο :-))
    Εύχομαι καλή επανάσταση και πάλι ρε ανώνυμε.
    Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η θολοκουλτούρα ζει και βασιλεύει στην Ελλάδα.

    Ήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να είσαι καλά και εσύ φίλε pit και μένα ο παππούς μου εκτελέστηκε απο τους γερμανοναζιστές επειδή ήταν αριστερός αντάρτης και πολεμούσε για την Ελλάδα, όχι σαν κάτι σημερινούς που το παίζουν πατριώτες εκ του ασφαλούς, η αγάπη για την πατρίδα είναι κάτι πολύ περισσότερο απο κούφια λόγια και φαμφάρες του τύπου είμαστε όλοι πατριώτες. Μαλάκες είμαστε που ανεχόμαστε μια κλίκα επαγγελματιών ανεπάγγελτων πολιτικών που πολιτεύονται μόνο για την πάρτη τους και καταξευτιλίζουν την χώρα μας. Μήπως είναι καιρός για ένα νέο Ε.Α.Μ, λέω μήπως? Να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά φίλε pit δεν την μπορούμε την σκλαβιά, συμφωνείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή