Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Ο εθνικός μπαμπούλας

Χωρίς άλλα λόγια

Η οικονομική κρίση, οι συνέπειες της οποίας καλύπτουν πλέον όλα τα στρώματα του λαού μας , δεν είναι τίποτε άλλο παρά τα κύματα της παγκόσμιας καπιταλιστικής κρίσης που φτάνουν το ένα πίσω από το άλλο όλο μεγαλύτερα και πιο απειλητικά. Είναι φανερό πλέον ότι έχουν ανησυχήσει την κυρίαρχη τάξη σε τέτοιο βαθμό που έχουν αρχίσει να χάνουν την ψυχραιμία τους. Αυτό φαίνεται κι από το ότι δεν τους φτάνει πλέον η προπαγανδιστική επίθεση των δικών τους ΜΜΕ, που έχουν εξαπολύσει καιρό τώρα ενάντια στην νοημοσύνη του λαού, κάθε τόσο καλούν σε βοήθεια παροπλισμένους η χρεοκοπημένους πολιτικούς της τάξης τους. Η επανεμφάνιση του επίτιμου προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη,
είκοσι μέρες μετά την εξ ίσου υποστηρικτική, όπως και η χθεσινή, προς την κυβέρνηση και απειλητική προς τον λαό, συνέντευξή που είχε δώσει στο κεντρικό δελτίο του ΜΕGA, κάνει να φαίνεται καθαρά η έλλειψη ψυχραιμίας τους, στα λόγια του πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης.
Ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας εκείνο το βράδυ της Τρίτης (2 Μαρτίου 2010), στο κεντρικό δελτίο του MEGA, αφού επισήμανε ότι τα μέτρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση και όλα τα άλλα που έχουν υποδείξει οι τραπεζοβιομήχανοι και έχουμε κουραστεί να ακούμε, αλλά δυστυχώς τα βιώνουμε, έστρεψε τα βέλη του προς τα κόμματα της αριστεράς και κυρίως στο ΚΚΕ και αναφερόμενος ονομαστικά στην κ. Αλέκα Παπαρήγα είπε: ''Η κα Παπαρήγα πρέπει να καταλάβει ότι εφ' όσον νομιμοφρόνως ζει μέσα στο σύστημα της δικής μας αστικής δημοκρατίας, είναι υποχρεωμένη να σέβεται τη δημοκρατική νομιμότητα και να μη προχωρεί σε ακραίες δηλώσεις''
Στη χθεσινή του συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά (Δευτέρα 22 Μαρτίου στον ΣΚΑΙ) μιλώντας ''εφ' όλης της ύλης'' έκανε ένα βήμα πάρα πάνω στην προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού που επιχειρεί το τελευταίο διάστημα η αστική τάξη. Ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι: ''χωρίς καμιά αμφιβολία βρισκόμαστε σε μία καμπή. Η εποχή αυτή μου θυμίζει τις παραμονές της δικτατορίας, όταν ο πολιτικός κόσμος δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του και να εμποδίσει την δικτατορία που την βλέπαμε να έρχεται''.
Βεβαίως δεν μπήκε στον κόπο να πει ποιος θα παίξει σήμερα, το ρόλο που έπαιξε τότε ο ίδιος, τα αφεντικά του και το κακό του συναπάντημα , στην επιβολή της δικτατορίας.
Τέλος για την ''επιτυχή'' αντιμετώπιση της κρίσης ζήτησε από τους φτωχούς, να το πάρουν απόφαση, ότι υπέρτατος νόμος για τη σωτηρία της ''δικής μας αστικής δημοκρατίας'', είναι ανάγκη εθελοδουλικά να γίνουν φτωχότεροι.

Άντε, και σ' άλλα με υγεία

Τι να κάνει άραγε ο κυρ Λεωνίδας, δεν φάνηκε και ανησυχούμε. Αλλά, εντάξει, ελπίζουμε, ότι όπου νάναι θα καλέσουν πάλι την κλάση του και θα τον δούμε.

2 σχόλια:

  1. "Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

    Αφιερωμένο στους προδότες νεοταξίτες πολιτικούς μας, να σταματήσουν να παίζουν με την υπομονή του Ελληνικού λαου για να μην τους #αμήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζει καλά το παιχνίδι ο γέρος.
    Τα ξέρει αυτά με την "δική μας" και την "δική τους", αλλά στα δύσκολα πάλι με αυτούς τους ρουφιάνους θα κάνει κυβέρνηση συνασπισμού ο κάθε τέτοιος "νεοταξίτης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή