Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΜΕ: Να καταργηθούν όλα τα διόδια - Συγκοινωνίες υπέρ του λαού

Να καταργηθούν όλα τα διόδια - Συγκοινωνίες υπέρ του λαού, 
διεκδικεί το ΠΑΜΕ καταγγέλλοντας τις νέες αυξήσεις στα διόδια.


Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η φοροεπιδρομή σε όλα τα επίπεδα που αντιμετωπίζει η εργατική - λαϊκή οικογένεια, συμπληρώνεται αυτές τις μέρες και με νέες αυξήσεις - φωτιά στα διόδια. 

Μεγάλοι κερδισμένοι, είτε σε συνθήκες ανάπτυξης είτε σε συνθήκες κρίσης, είναι οι μεγάλοι κατασκευαστικοί όμιλοι που θα δουν τα κέρδη τους να πολλαπλασιάζονται γοργά, αφού οι αυξήσεις στα διόδια θα φτάσουν ως και το 62,5% από την αρχή του νέου έτους.

Οι εργαζόμενοι μπροστά στις παράτες και στα συνθήματα της "ανάπτυξης" και των επενδύσεων να ορθώσουν αιτήματα για το δικό τους συμφέρον. Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις αφορούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς και κατασκευαστικούς ομίλους. 

Για τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία, η ανάπτυξη σημαίνει νέα φορολογία, ανεργία, κακοπληρωμένη και επιδοτούμενη 5μηνη εργασία με ημερομηνία λήξης χωρίς συλλογικές συμβάσεις και δικαιώματα.

Το ΠΑΜΕ διεκδικεί:

Να καταργηθούν όλα τα διόδια - Συγκοινωνίες υπέρ του λαού.
- Έργα και υποδομές που πρέπει να αναλαμβάνει το κράτος χωρίς να επιβαρύνεται ο λαός και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. 
-Δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές και με δωρεάν χρονικές 
ζώνες, συγκοινωνίες. Δημόσια έργα, λαϊκή περιουσία.
 
Όλοι οι εργαζόμενοι έχουμε χρέος και καθήκον να συγκρουστούμε με τη συνεχόμενη και επικίνδυνη κατρακύλα στις συνθήκες της ζωής μας.
Κανένας δεν μπορεί να είναι ανοργάνωτος και να βρίσκεται έξω από τη συλλογική δράση. Κανένας μόνος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου