Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Νίκαια: Στέκι νεολαίας δημιούργησε η Επιτροπή ΑνέργωνΜε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ξεκινάει στη Νίκαια, στον Ορειβατικό Φυσιολατρικό Όμιλο Νίκαιας - ΟΦΟΝ (Γέμελου 119 και Πέτρου Ράλλη), τη λειτουργία του το στέκι νεολαίας και εργαζομένων «Πυξίδα» με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ανέργων.

Το Σάββατο 21 Δεκέμβρη στις 10 μ.μ. θα γίνει πάρτι εγκαινίων του στεκιού, ενώ την Παρασκευή 28 Δεκέμβρη στις 9.30 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας».

Επίσης το Σάββατο 29 Δεκέμβρη στις 12 μ. θα γίνει προβολή της ταινίας «Αστερίξ εναντίον Καίσαρα» που απευθύνεται στους μικρούς φίλους του στεκιού και την Παρασκευή 10 Γενάρη στις 9.30 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Τζάνγκο».

 

Η Επιτροπή Ανέργων Νίκαιας τονίζει ότι:
«Με το στέκι αυτό η νεολαία της Νίκαιας θα αποκτήσει το δικό της χώρο για να συζητάει, να αγωνίζεται, να έρχεται σε επαφή με την πολιτιστική δημιουργία, να τον αξιοποιεί σαν χώρο νεανικής δημιουργίας, αλλά και να ψυχαγωγείται» 

και προσθέτει: «Σε αυτές τις συνθήκες, η πρωτοβουλία δημιουργίας στεκιού νεολαίας και εργαζομένων, επιδιώκουμε να αποτελέσει έναυσμα για  να αναπτυχθεί η συλλογικότητα και η πάλη ενάντια στις επιπτώσεις της κρίσης, στα αφεντικά που πλουτίζουν σε βάρος των εργατικών - λαϊκών οικογενειών, στο σύστημα της εκμετάλλευσης που γεννά κρίσεις, φτώχεια, ανεργία. 

Επιδιώκουμε σε αυτό το χώρο να συναντηθούμε όλοι όσοι λέμε "δεν πάει άλλο", να συζητήσουμε, αλλά και να δράσουμε οργανωμένα, να διεκδικήσουμε».

Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου