Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΑΣΕΒΕ: Καλεί σε πανελλαδικό κλείσιμο καταστημάτων και βιοτεχνιών, στις 16 Σεπτέμβρη.Mε κινητοποίηση τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη* και σε πανελλαδικό κλείσιμο καταστημάτων και βιοτεχνιών καλεί η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση των ΕΒΕ. 

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές και συνταξιούχους να δώσουν ισχυρή απάντηση στην επίθεση που δέχονται, ώστε να γίνει η κινητοποίηση μια νέα αφετηρία αγώνων και διεκδικήσεων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ:

«Συνάδελφοι, η καταιγίδα των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης έχει οδηγήσει την πλειοψηφία των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων σε φτώχεια και απόγνωση.
 
Σταθερά φορτώνουν τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης στα λαϊκά στρώματα για να διευκολύνουν την κερδοφορία των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλεμπόρων και των τραπεζών.

Αφού λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, ιδιαίτερα τον ΟΑΕΕ, και τα έφτασαν στα όρια της χρεοκοπίας, τώρα παριστάνουν τους σωτήρες του ασφαλιστικού συστήματος μειώνοντας συντάξεις και παροχές.

Αφού οδήγησαν χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους σε χρεοκοπία και αδυναμία πληρωμής των εισφορών στον ΟΑΕΕ, τώρα μας απειλούν με διώξεις και κατασχέσεις.

Αφού τσάκισαν τους μισθούς και τις συντάξεις με αποτέλεσμα να βουλιάξει ο τζίρος των μαγαζιών, τώρα αύξησαν τη φορολογία για εισοδήματα που δεν έχουμε και μας απειλούν με φυλακή και πλειστηριασμούς όσους δεν έχουμε να πληρώσουμε.

Αφού με την πολιτική τους οδήγησαν χιλιάδες εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους στο δόκανο των τραπεζών, τώρα ετοιμάζονται να μας πάρουν και τα σπίτια μας για να βολέψουν τους τραπεζίτες.

 

Απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση ένα δρόμο έχουμε.

Το δρόμο της οργάνωσης, της συσπείρωσης και της πάλης για την ανατροπή της πολιτικής που μας εξοντώνει.

Το δρόμο της λαϊκής συμμαχίας με το αγωνιστικό – ταξικό κίνημα των εργαζομένων, της νεολαίας των γυναικών.

Το δρόμο της υπεράσπισης της δουλειάς και της ζωής μας.

Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλο το συνδικαλιστικό κίνημα σε ξεσηκωμό για να εμποδίσουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να δυναμώσει η πάλη για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Κάθε Ομοσπονδία, Σωματείο, Ένωση, Εμπορικός Σύλλογος, 
Επιτροπή Αγώνα πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

Μέσα από συνελεύσεις, συσκέψεις, περιοδείες, εξορμήσεις κλπ. να έρθουμε σε επαφή και να κινητοποιήσουμε χιλιάδες συναδέλφους μας που μέχρι τώρα αγανακτούν και απελπίζονται κλεισμένοι μέσα στους τέσσερις τοίχους του μαγαζιού τους. 

Να τους καλέσουμε να βγουν στο δρόμο και να διεκδικήσουν.

Με τη μεγάλη, διακριτή και δυναμική παρουσία μας. 
Στην κινητοποίηση τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 και το  
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ.
 
Να δώσουμε ισχυρή απάντηση στην επίθεση που δεχόμαστε.
Να γίνει μια νέα αφετηρία αγώνων και διεκδικήσεων».

ΠΑΣΕΒΕ: Σύσκεψη την Τετάρτη για την πανελλαδική 
κινητοποίηση στις 16 Σεπτέμβρη (ΕΔΩ)

*Από το 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου