Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΕ: Αποφασιστικά όλες οι δυνάμεις στο πλευρό των απεργών ναυτεργατών.Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης προς τους απεργούς ναυτεργάτες στέλνεται από την πλατιά σύσκεψη συνδικαλιστών και σωματείων που οργάνωσε το ΠΑΜΕ και συνεχίζεται αυτήν την ώρα στην Αθήνα για την προετοιμασία της πανεργατικής απεργίας στις 20 Φλεβάρη.

Με αναφορά στον αγώνα των ναυτεργατών άρχισε την εισήγησή του ο Γιώργος Πέρρος, καλώντας τα συνδικάτα να τους στηρίξουν ακόμα πιο αποφασιστικά. Ανακοίνωσε πως αμέσως μετά την απόφαση της κυβέρνησης για επιστράτευση των απεργών, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ζήτησαν από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ να κηρύξει παναττική απεργία για αύριο Τετάρτη (σσ και όπως έγινε γνωστό αργότερα πάρθηκε ήδη η σχετική απόφαση).  

Υπογράμμισε ταυτόχρονα ότι ο αγώνας των ναυτεργατών δεν περιορίζεται στη διεκδίκηση των δεδουλευμένων,  αλλά απαιτούν την απόσυρση ενός νομοσχεδίου που αφορά όχι μόνο τους ναυτεργάτες, αλλά και όλους τους νησιώτες καθώς παραδίδει το λιμενικό δίκτυο της χώρας και τις υποδομές της στα μονοπώλια...  (Από το 902.gr)


Παραθέτουμε συνημμένη την εισήγηση του ΠΑΜΕ στη σύσκεψη


 Συνημμένα Αρχεία:    pame_eisigisi_apergia_20_flevari.pdf

ΠΑΜΕ: Όλοι αύριο στην παναττική απεργία - Όλοι στο λιμάνι 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου