Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

"Είμαστε 20 μέρες στους δρόμους...συνάδελφοι μένουμε στη βροχή...για τους αγρότες η βροχή είναι ευτυχία"



Συνεχίζουν την πάλη τους ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ οι μικρομεσαίοι αγρότες και αποφασιστικά παλεύουν να σπάσουν την κυβερνητική αδιαλλαξία που εκφράζεται με την ολική άρνηση της τρικομματικής συγκυβέρνησης να ικανοποιήσει τα δίκαια και ζωτικά αιτήματά τους.

Oι Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα των μπλόκων ζητούν συνάντηση με διευρυμένο κυβερνητικό κλιμάκιο, διαμηνύοντας ότι δεν θα δεχτούν άλλη κοροϊδία και εμπαιγμό από την τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ.


Συλλαλητήριο από αγρότες Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας

Ενωτικά, με πλούσια αγωνιστική διάθεση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, από κοινού οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Κορινθίας - παρά τη ραγδαία βροχή - άνοιξαν τα διόδια Σπαθοβουνίου. Επίσης μοίρασαν αγροτικά προϊόντα στους διερχόμενους οδηγούς (πορτοκάλια, μήλα και κρασί Νεμέας) και συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους, έχοντας τη συμπαράσταση των εργαζομένων και ανέργων της Πελοποννήσου.

Στο πλευρό των συγκεντρωμένων βρέθηκαν εκ μέρους του ΚΚΕ η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του Κόμματος. 

Η κινητοποίηση έγινε μετά από απόφαση που έλαβαν σε σύσκεψη συντονισμού στο μπλόκο στο Ανυφί, το βράδυ της Πέμπτης.
Απαιτούν ικανοποίηση των άμεσων αιτημάτων τους, καταγγέλλοντας τις επιθέσεις της αστυνομίας και τις συλλήψεις αγροτών, που γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας τρομοκράτησής τους για να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα όχι μόνο των αγροτών, αλλά όσων βρίσκονται στο πλευρό τους, όσων αγωνίζονται κατά αυτής της πολιτικής που συνθλίβει τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.... (Περισσότερα στο 902.gr)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου