Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αυτό ήτανε. ΣΩΘΉΚΑΜΕ!!
Η Ντόρα Μπακογιάννη
έκανε κόμμα.


"Με σκληρή αντικρατικιστική κριτική, φιλελεύθερη ρητορική, θολό κομματικό λογότυπο και 5000 ανθρώπους στο πλευρό της, η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής την ίδρυση της «Δημοκρατικής Συμμαχίας»." Εθνος online, Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2010.

Μέρα με τη μέρα η κρίση φτάνει στην κορύφωσή της, οδηγώντας, το νιώθεις πλέον, τις αντίπαλες τάξεις, να παίρνουν τις θέσεις τους στο πεδίο της μάχης. Έτσι πρέπει να κατανοηθεί και η ίδρυση του "νέου" κόμματος της Ντόρας. Πριν από της εκλογές είχαμε την ίδρυση της "Δημοκρατικής Αριστεράς" του Φ. Κουβέλη. Δηλαδή είχαμε το "αριστερό" δεκανίκι του δικομματισμού, τώρα έχουμε και το δεξιό. Η Πλουτοκρατία "ψυχανεμίζεται" το αναπόφευκτο και ετοιμάζεται. Ο λαός πρέπει να απαντήσει οργανώνοντας το δικό του μέτωπο, όσο είναι καιρός.

3 σχόλια:

  1. Απο τέτοιους "δημοκράτες" γέμισε ο τόπος, κανέναν καλό δεν βλέπουμε.Παναγία μου ανατρίχιασα βραδυάτικα... έλεος ρε crousma που το βρήκες το μοντέλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεμίσαμε δεκανίκια, εξαπτέρυγα και αναχώματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα:

    "Είχαμε το "αριστερό" δεκανίκι του δικομματισμού, τώρα έχουμε και το δεξιό. Η Πλουτοκρατία "ψυχανεμίζεται" το αναπόφευκτο και ετοιμάζεται. Ο λαός πρέπει να απαντήσει οργανώνοντας το δικό του μέτωπο, όσο είναι καιρός."

    Καλημέρα για αγώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή