Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Αυτή η κυβέρνηση είναι πλέον απελπιστικά μόνη


Ηχηρό μήνυμα έστειλαν σήμερα με την συγκλονιστική παρουσία τους οι εργαζόμενοι, ο λαός της Αθήνας, στα ενεργούμενα του "μηχανισμού στήριξης", στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Οι "απεργοί" μεγαλοδημοσιογράφοι, με αφορμή το οδυνηρό γεγονός στο κέντρο της Αθήνας, σπεκουλάρουν, στη βάση της προβοκάτσια
ς που φαίνεται ότι οργάνωσαν και εκτέλεσαν σκοτεινές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον χαμό τριών αθώων ανθρώπων, κατά των απεργών διαδηλωτών, κοροϊδεύοντας τελικά,τον εαυτό τους και μόνο, ότι μπορεί το ποτάμι να γυρίσει πίσω, να σωθούν οι άθλιες υπάρξεις τους και το οικονομικό σύστημα που υποστηρίζουν. Μη χτυπιέστε μπαγιάτικοι "φραπέδες". Έρχονται και για σας δύσκολες ημέρες.


Δείτε το video
http://manosbee.blogspot.com/2010/05/bbc.html

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΣΟΚ- ΛΑ.Ο.Σ στην εξουσία!, Ο jeffrey δεν είναι μόνος του γιατί σήμερα βρήκε συμπαραστάτη τον πατριώτη της κακιάς ώρας, ξέρεις crousma σε ποιόν αναφέρομαι..Οι πραγματικοί πατριώτες δίνουν την ζωή τους για την πατρίδα τους αν χρειαστεί, δεν χρησιμοποιούν το παραμύθι "για το καλό της πατρίδας" για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα στους ξένους νταβατζήδες του Δ.Ν.Τ. Κύριοι υπουργοί: Γ#$ώ τα υπουργεία σας.Καλά σας κράζει ο Μίκης Θεοδωράκης, να είχαμε και άλλους σαν τον Μίκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή