Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

" Να γίνει η απεργία ένα μεγάλο βήμα
μπροστά για τη λαϊκή αντεπίθεση"




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ*

«Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του
στους εργαζόμενους και στους λαούς της Αιγύπτου, της Τυνησίας, του Μαρόκο, της Υεμένης και αλλού, που μαζικά, μαχητικά ξεσηκώνονται και επιχειρούν να σπάσουν τις αλυσίδες της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης, της βίας και του αυταρχισμού... Καλούμε τους εργαζόμενους της χώρας μας να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους λαούς αυτών των χωρών. Οσα περισσότερα θα είναι τα πλήγματα που θα δεχτεί ο ιμπεριαλισμός σε κάθε χώρα, τόσο καλύτερα για όλους τους λαούς του κόσμου...

Εργαζόμενη, εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε,

Στην οργάνωση και αντεπίθεση της τάξης μας έλα κι εσύ, που έως τώρα δεν έχεις απεργήσει. Πρέπει να το κάνεις τώρα για να δείξουμε ότι δεν ανεχόμαστε και αποδοκιμάζουμε όσα έγιναν σε βάρος μας, ότι δε νομιμοποιούμε τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική, δε σκύβουμε το κεφάλι και ότι δυναμώνουμε την αντίστασή μας στα χειρότερα που φέρνουν. Πρέπει κι εσύ να συμβάλεις, ώστε η απεργιακή κινητοποίηση να τους ταρακουνήσει. Να δείξουμε τη δύναμή μας σε κυβέρνηση, μεγαλοεργοδότες, ΕΕ, ΔΝΤ. Να ξεθαρρέψουν οι φοβισμένοι.

Οχι άλλες θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας.

Οχι στα αντεργατικά τελεσίγραφα και στη διαρκή λιτότητα.


Η Απεργία στις 23 Φλεβάρη πρέπει να γίνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός.

Μπορούμε να επιβάλλουμε το δίκιο μας. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε μαζί με τις δυνάμεις που παζαρεύουν τι θα χάσουμε. Το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να καθορίζεται από τη θέληση των εκμεταλλευτών μας. Απεγκλωβισμός τώρα από τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και τους δορυφόρους τους. Σταθερά, αμετακίνητα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε ο πλούτος που παράγουμε να γίνει κτήμα της εργατικής τάξης, όλων των εργαζομένων. Κανένας συμβιβασμός, καμιά ανοχή στην αντεργατική πολιτική. Καμιά υποταγή στο μονόδρομο της βαρβαρότητας.... Εμείς είμαστε η δύναμη που θα σαρώσει και κυβερνήσεις και συμφέροντα και θα επιβάλλουμε τη δική μας λαϊκή εξουσία. Μόνο έτσι θα εξασφαλιστεί πλήρης, σταθερή εργασία για όλους, θα ικανοποιούνται οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, χωρίς αφεντικά και εκμετάλλευση.

Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά.

Σ' αυτόν τον αγώνα σας καλεί το ΠΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΚΑΙ

ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11 π.μ.»

*ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΔΩ

"Σοσιαλιστικό" αποφασίζομεν και διατάσσομεν"

EΔΩ "Η διαχείριση της χρέους δεν αφορά στο λαό"

ΕΔΩ H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ απαντά στους λαϊκούς αγώνες
με αυταρχισμό και ΜΑΤ

ΕΔΩ "Τεράστια ελληνικά κεφάλαια
στα σεντούκια της Ελβετίας"

ΕΔΩ "Λαϊκή ανυπακοή"

3 σχόλια:

  1. Η απεργία της 23 Φλεβάρη, θα σηματοδοτήσει νέες κινητοποιήσεις !

    Αρκεί, να γίνει κτήμα του λαού μας !

    Πολύ Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου φίλε Φάρο, ξέρεις ότι παρακολουθώ με συντροφικό ενδιαφέρον την προσπάθεια σου στο blog που έχεις και χαίρομαι για την ζωντάνια σου και την νηφάλια όσο και δημιουργική επικοινωνία σου με τους σχολιαστές των κειμένων σου. Οι νόμοι της κοινωνικής κίνησης, όσα εμπόδια και να βάζουν οι ιμπεριαλιστές και τα τσιράκια τους, εργάζονται ακατάπαυστα για τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.
    Σε χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εργάτη, μπορείς, χωρίς αφεντικά" !

    Μόνο το ΠΑΜΕ, προβάλλει αυτό το σύνθημα - τρόπος ζωής !

    Για να δούμε ... θα ξυπνήσει άραγε ο κόσμος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή