Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

....κρατάμε ζωντανή τη φλόγα και την ιστορική μνήμη, η θυσία τους δεν πήγε χαμένη, τιμή και δόξα στους ήρωες του ΚΚΕ. Ζήτω η 1η Μάη.

Χαϊδάρι: Εκδήλωση  του  ΚΚΕ  για  τους  200 
εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής*


Τη θυσία των 200 κομμουνιστών που εκτελέστηκαν από τους ναζί την Πρωτομαγιά του '44 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής τίμησαν με την εκδήλωση που διοργάνωσαν στο Χαϊδάρι η ΤΕ Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Χαϊδαρίου στο μνημείο στο Χαϊδάρι, στην είσοδο του στρατοπέδου πρώην ΚΕΒΟΠ.Στο χαιρετισμό του ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, μεταξύ άλλων επισήμανε ότι 70 χρόνια μετά τέτοια μνημεία σαν αυτό που είναι στο Χαϊδάρι, στην Καισαριανή και αλλού, ξηλώνονται σήμερα στην ΕΕ, την Ένωση των καπιταλιστών. 

Οι καπιταλιστές ξαναβγάζουν στη μαρκίζα τους φασίστες, στήνουν μνημεία των ΕΣ-ΕΣ, προωθούν τη θεωρία των δύο άκρων, μετατρέπουν τη μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης σε μέρα της ΕΕ. 

Στόχος να σβηστεί η ιστορική μνήμη, αυτή η δήθεν 
δημοκρατική ΕΕ η οποία δεν αλλάζει με τίποτα. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε και η πρόεδρος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Μαρία Καντερέ.

"ΠΑΜΕ: Κατάθεση στεφάνων στο Πολυτεχνείο 
και το Σκοπευτήριο της Καισαριανής"  (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου