Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Οι ¨Καθωσπρεπίστας" του "Σκάι" σε νέα κατορθώματα

Είναι ο χρόνος που τρέχει..

Σε περασμένη ανάρτησή μας με τίτλο "Με τον "ΣΚΑΙ" μπγοστάη" είχαμε αναδείξει γενικά τον ρόλο του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού αλλά και ιδιαίτερα την προπαγανδιστική τακτική του, στην προσπάθεια που καταβάλλει η εγχώρια αστική τάξη και η ιμπεριαλιστική Ε.Ε., για την χειραγώγηση, την υποταγή του ελληνικού λαού. Προσπάθεια που κλιμακώνεται πλέον καθημερινά όσο τα "κακά μαντάτα πληθαίνουν από την πρωτεύουσα". Δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Ακόμα και η προσφυγή του σταθμού τελευταία, στον χυδαίο αντικομουνισμό μιας εποχής, που πλήρωσε ακριβά ο λαός μας. Αυτή ήταν και θα είναι πάντα η προπαγανδιστική πρακτική, η εύκολη λύση των εκμεταλλευτών και της ακολουθίας των, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν γι' αυτούς. Είναι μεγάλο το τσουνάμι που έρχεται. Είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι με τέτοιες βρυκολακιασμένες πρακτικές, θα καταφέρουν να το ανακόψουν; Εκείνο που σίγουρα, οι τέτοιες πρακτικές φανερώνουν, είναι ο τρόμος τους μπροστά στο διαγραφόμενο τέλος της κυριαρχίας τους και αυτό δεν το αντέχουν. Αλλά δεν μπορούν να το αποφύγουν και το ξέρουν.
"Η κρίση που σήμερα είναι η αιτία να δοκιμάζεται όλος ο κόσμος, είναι γέννημα της "επιχειρηματικότητας" και της "ανταγωνιστικότητας", στ' όνομα των οποίων ορκίζεστε. Μπορεί η είσοδος στη κρίση να έγινε ανέξοδα, πιο σωστά, και με μεγάλα κέρδη για την τάξη σας, ο λογαριασμός όμως, όλους τους συνάδελφους "εν επιστρατεύσει" ενάντια στην εργατική τάξη, σας περιμένει στην έξοδο".*

* Eδώ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3 σχόλια:

  1. Είναι αστείο το ότι ο Ριζοσπάστης δήθεν τα βάζει με το ΛΑΟΣ, μιας και είναι αδελφά κόμματα με κοινές ως επί το πλείστον θέσεις (διατηρούν κάποιες διαφορές στην ορολογία για να ξεχωρίζουν τα πόστα και φυσικά έχουν απευθείας επικοινωνία με την ελληνική αστυνομία στα δύσκολα)

    Αλλά κρούσμα αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το "... τον χυδαίο αντικομουνισμό μιας εποχής, που πλήρωσε ακριβά ο λαός μας"
    Βρε τον καημένο τον "Λαό μας"
    Και ποιοι είμαστε "εμείς" κρούσμα?
    Ασε που "αντικομμουνισμός" δεν γίνεται να μην είναι "χυδαίος". Πάει πακέτο

    Πάνω τους κρούσμα ουεεεεεεεεεε, πάνω τους.
    Μόνος σου ενάντια στους αντικομμουνιστάς εφοπλιστάς ρε συ κρούσμα ουεεεεεεεεεε...επιθεση..γκα γκαν γκα γκααααν.

    Εσυ κρούσμα έφαγες και τον (καπιταλιστα αστο) Φλωμπερ. Αυτό δεν είναι μπλογκ, αυτό είναι το (Νεο) Λεξικό του κοινού τόπου.
    Είσαι θυσαυρός.


    (Άσε που είσαι και ως αναγνώστης του Ριζοσπάστη είδος υπό εξαφάνιση που πρέπει να σε φυλάξουμε σα τα μάτια μας. Αυτά είναι οι μπελάδες ξέρεις, γιατί η προστασία των ειδών έχει έξοδα βλέπεις και τώρα ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο είναι το δίκιο του εργάτη
    (ή κάπως έτσι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή