Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση του συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας» για τη Χαλυβουργία Βόλου

Σ΄αυτό τον αγώνα δεν θα ’ναι μόνοι τους *
 

Η διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας» χαιρετίζει τη γενναία απόφαση της γενικής συνέλευσης των χαλυβουργών του Βόλου η οποία απέρριψε τις νέες αξιώσεις του Μάνεση για μειώσεις στους μισθούς τους.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Οι χαλυβουργοί εργάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι μετά το ΌΧΙ τους θα πέσουν πάνω τους σαν τα σκυλιά ο μηχανισμός της εργοδοσίας, ΜΜΕ και "συνδικαλιστές" τους οποίους ξέρουν πάρα πολύ καλά για το ρόλο που έπαιξαν μέχρι σήμερα. 

Όλοι αυτοί με εκβιαστικά διλήμματα, τρομοκρατία και απειλές θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το ΌΧΙ των χαλυβουργών σε επόμενη γενική συνέλευση, όπως έχουν ξανακάνει και στο παρελθόν και όπως συνέβη πριν από λίγες μέρες στην ΑΓΕΤ. 

Καλούμε τους χαλυβουργούς με ταξική ενότητα να αποκρούσουν 
όλο αυτό τον ενιαίο μηχανισμό και να υπερασπιστούν την τιμή τους.

Αρκετά μέχρι σήμερα οι χαλυβουργοί έχουν σκύψει το κεφάλι. Ήρθε η ώρα να οργανώσουν την αντίστασή τους με αγώνα που να στοχεύει στην καρδιά που δημιουργεί τα προβλήματα τους.

Σ΄αυτό τον αγώνα δεν θα ’ναι μόνοι τους.

Το Συνδικάτο Μετάλλου όπως σταθερά και αταλάντευτα έκανε μέχρι σήμερα (κάτι που το ξέρουν πολύ καλά οι χαλυβουργοί) θα είναι στο πλευρό των χαλυβουργών με όλες του τις δυνάμεις,  ταξικά αλληλέγγυο στον αγώνα που θα δώσουν για την ενιαία επίθεση που δέχονται όπως και όλη η εργατική τάξη από την εργοδοσία, την κυβέρνηση και την ΕΕ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου