Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

*"Για μας...δεν υπάρχει κανένας δισταγμός, καμία αναστολή"

Μια μέρα πριν τα λόγια (10/5/2011), μια μέρα μετά τα έργα... (11/5/2011)

*«...Για μας δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Και αυτό το ξέρει και ο τελευταίος απλός πολίτης της χώρας. Δεν υπάρχει κανένας δισταγμός. Καμιά αναστολή. Και θα προχωρήσουμε αποφασιστικά μαζί με την ελληνική κοινωνία για να αλλάξουμε τη χώρα», τόνισε ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στο συνέδριο «Διεθνής Διαφάνεια - Ελλάς», θέλοντας ακριβώς να δώσει το μήνυμα της αντιλαϊκής πυγμής της κυβέρνησης. (10/5/2011)

Τώρα πράγματι "αυτό το ξέρει και ο τελευταίος απλός πολίτης αυτής της χώρας" ότι η αστική τάξη, δέσμια των συμφερόντων της, είναι ο αδίσταχτος εχθρός των εργαζομένων, του λαού.
Μια είναι η απάντηση στη βία της καπιταλιστικής εξουσίας: οργάνωση και μαζικός αγώνας μέχρι την κατάργηση της τάξης των εκμεταλλευτών.

Ανακοίνωση Τοπικής Επιτροπής ΕΙΝΑΠ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Ούτε και για εμάς υπάρχει κανένας δισταγμός και καμία αναστολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε marco, χθες γίναμε μάρτυρες της "ποιοτικής αναβάθμισης" της κρατικής βίας. Γεγονός που δείχνει ότι η τάξη των εκμεταλλευτών αδυνατώντας να αντιμετωπίσει την κρίση, περνάει στη δοκιμασμένη μέθοδο της κρατικής βίας, στην καταφυγή της.

    Σε χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λαός, όταν αποφασίσει να δράσει ως λαός, δεν έχει ούτε δισταγμούς ούτε αναστολές... Το βουνό υπήρξε πάντα σπουδαίος δάσκαλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή