Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση 2013




Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες των εργαζομένων που ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια και τίμησαν μαζικά με απεργία την κορυφαία ημέρα για την εργατική τάξη, την 1η Μάη. 

Χαιρετίζει τους χιλιάδες των εργαζομένων, ανέργων, γυναικών, νέων, συνταξιούχων και μεταναστών που έδωσαν το παρών στις μαζικές, μαχητικές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Η σημερινή πρωτομαγιάτικη απεργία και οι συγκεντρώσεις καθώς και οι πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες επιβεβαίωσαν:

Τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα έχοντας από τη μία πλευρά την ολομέτωπη επίθεση της εργοδοσίας και από την άλλη τον διαλυτικό, υπονομευτικό και εκφυλιστικό ρόλο του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού που στην απεργία της 1η Μάη εκδηλώθηκε σε όλη του την έκταση, δυσκολεύοντας τη συμμέτοχη των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις.
Το ρόλο του ΠΑΜΕ και των εργαζομένων που δρουν με τις θέσεις του, αποτελώντας τη μαγιά για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου