Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Να καταργηθεί το χαράτσι"

 

«Ναι» στην κυβέρνηση από τον Αρειό Πάγο  ΕΔΩ
Στα χέρια του λαϊκού κινήματος η υπόθεση ακύρωσης κάθε 
χαρατσιού, ανεξάρτητα από τον τρόπο είσπραξης.


Να καταργηθεί το χαράτσι. ΕΔΩ
Ο Άρειος Πάγος διευκολύνει την κυβέρνηση για το χαράτσι ακινήτων, εκδίδοντας μια απόφαση όπως ακριβώς την ήθελε ο υπουργός Οικονομικών. Το Ανώτατο Δικαστήριο δέχτηκε την αίτηση του υπουργού Οικονομικών, με την οποία ζητούσε να ανασταλεί η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, η οποία απαγόρευσε στη ΔΕΗ να εισπράττει το ειδικό τέλος ακινήτων, το λεγόμενο Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών.

Έτσι, η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι που τσακίζει τα φτωχά λαϊκά στρώματα σε συνθήκες τεράστιας φτώχειας και ανεργίας και επιβολής νέας φοροληστρικής πολιτικής. Η απόφαση του Αρείου Πάγου είναι αυτή που ήθελε η κυβέρνηση. Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα πρέπει πιο αποφασιστικά να της απαντήσουν με πάλη και ανυπακοή ότι το χαράτσι είναι παράνομο, γιατί είναι άδικο και πρέπει να καταργηθεί και από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και από την εφορία.

 Από το συλλαλητήριο ΠΑΜΕ 19 Δεκέμβρη 2012


ΠΑΜΕ: Η συγκυβέρνηση με το φορολογικό νομοσχέδιο, με τις προκλητικές ανατιμήσεις στη ΔΕΗ, με την κατάσταση που διαμορφώνει στην υγεία, με τα φάρμακα πού δεν πληρώνονται, με τις καθημερινές ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης κλιμακώνει την επίθεση σε όλα τα νοικοκυριά....Ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα μονοπώλια με λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ. (video)
 
Η με τις ανάγκες του λαού ή με τη χλιδή και τα πλούτη των μονοπωλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου