Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011, ΟΛΟΙ στον αγώνα, ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ


"Θύελλα νέων βάρβαρων μέτρων, που περιλαμβάνουν επιπλέον περικοπές σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, καθώς και πλήρη απελευθέρωση των λεγόμενων «κλειστών επαγγελμάτων», φέρνει η κυβέρνηση με την κατάθεση για ψήφιση στη Βουλή νέου πολυνομοσχεδίου - «σκούπα» στις αρχές Δεκέμβρη.

Το πολυνομοσχέδιο θα κατατεθεί από το υπουργείο Οικονομικών και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα περιλαμβάνει όλες τις αντιλαϊκές «εκκρεμότητες» που σχετίζονται με το τωρινό μνημόνιο, ενώ αποτελούν ταυτόχρονα τις «αναγκαίες ρυθμίσεις» για την προώθηση του επόμενου αντιλαϊκού μνημονίου μακράς διάρκειας, που θα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση.

Στις 12 Δεκέμβρη θα έρθει το κλιμάκιο της τρόικας στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις για το νέο δάνειο και μνημόνιο, όπως αποφασίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 26-27 Οκτώβρη, με την ψήφιση των αντιλαϊκών μέτρων να θεωρείται «προαπαιτούμενο». Η κλιμάκωση της αντιδραστικής επέλασης με την επιβολή πρόσθετων σκληρών μέτρων σε βάρος του λαού, αποφασίστηκε χθες (Πέμπτη), στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου.

Μετά τους συντονισμένους εκβιασμούς κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ για την καταβολή της 6ης δόσης και τους θεατρινισμούς της ΝΔ που κατέληξαν στην επιστολή - δέσμευση του Αν. Σαμαρά προς την τρόικα για την εφαρμογή του συνόλου των εξοντωτικών μέτρων, η κυβερνητική συμμαχία των αστικών κομμάτων επιταχύνει τη σφαγή των λαϊκών στρωμάτων. Ο αντιλαϊκός κατάλογος των μέτρων που θα περιληφθούν στο πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί την επόμενη Τετάρτη 30 Νοέμβρη σε συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής (συμμετέχουν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης) και θα ακολουθήσει συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για την οριστικοποίησή τους...."*

Για ότι έχει γίνει σε βάρος των εργαζομένων μέχρι σήμερα, και για ότι σχεδιάζει σε βάρος των εργαζομένων, το μαύρο μέτωπο από δω και πέρα, η απάντηση είναι μία:

ΟΛΟΙ στον αγώνα, ΟΛΟΙ στη μάχη

Την 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011, κανείς στη δουλειά, ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ

Όλοι στο δρόμο των χαλυβουργών της Ελευσίνας.

*"Πολυνομοσχέδιο - «σκούπα» στις αρχές Δεκέμβρη" ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. ACHTUNG-ACHTUNG !!!
    OXI Η Γερμανία !!!! "...και όχι ως δικτατορία δύο ...Γερμανία και η Γαλλία" !! Kαι η MODERN δικτατορία στην ELLLADA (Eλλάδα) ;;;
    OXI στην έκδοση Ευρωομολόγων !!
    OXI στην NEA "συνθήκη Bερσαλλιών" προς, και για την Γερμανία !! ACHTUNG-ACHTUNG ! προσοχή-προσοχή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή