Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

"Οι εργαζόμενοι σήμερα στη Χαλυβουργία, δίνουν τη μάχη για ολόκληρη την εργατική τάξη"

Για 3η βδομάδα συνεχίζουν τον αγώνας τους οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας!

Για τρίτη βδομάδα συνεχίζουν τον αγώνας τους οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που θέλει να τους επιβάλλει η εργοδοσία, αγωνιζόμενοι παράλληλα να ανακληθούν οι 34 απολύσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η επιχείρηση.

Οι εργάτες δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι η εργοδοσία να αναγκαστεί να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902» αφού κανένα αστικό ΜΜΕ δεν έχει την παραμικρή αναφορά- παρακολουθούμε τους συνδικαλιστές της Ελ. Χαλυβουργίας, να δηλώνουν ότι οι εκβιασμοί που προχωράει η εργοδοσία δεν θα περάσουν ενώ είναι σημαντικό το κύμα συμπαράστασης που έχει δημιουργηθεί σ’ αυτούς τους απεργούς.

"Οι εργαζόμενοι σήμερα στη Χαλυβουργία δίνουν τη μάχη για ολόκληρη την εργατική τάξη" "Φοβισμένος εργάτης, ηττημένος εργάτης". Η απάντηση στην επίθεση των εκμεταλλευτών, στο μαύρο μέτωπο, που εκφράζεται από την κυβέρνηση του τραπεζίτη, είναι: "ο οργανωμένος αγώνας που στο επίκεντρό του έχει τα συμφέροντα των εργαζομένων, της εργατικής τάξης"
Δείτε το βίντεο.

Όλοι στο πλευρό των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας!





Από "Το Ιστολόγιο της Επιτροπής Παιδείας Ζακύνθου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου