Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

"Ο λαός ακόμα κι αν είναι "μικρός", όταν είναι οργανωμένος και ενωμένος, όταν ξέρει για τι παλεύει και "πολεμά" είναι ανίκητος!"*




 
 Οργανωνόμαστε για την ανατροπή!*
 
«...Ολη η 7χρονη αντιδικτατορική πάλη του λαού μας, ο παλλαϊκός ξεσηκωμός του Πολυτεχνείου απέδειξαν πως κανένας αντιδραστικός μηχανισμός, όσο κι αν εμφανίζεται παντοδύναμος και αιώνιος, δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την υπεροχή του οργανωμένου εργατικού - λαϊκού κινήματος.

Το εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορεί να αποκτήσει γιγάντια δύναμη όταν απορρίψει και αφήσει τις λογικές διαχείρισης του σημερινού σάπιου συστήματος, τους υπουργούς και τις κυβερνήσεις της μιας ή της άλλης πολιτικής δύναμης, που τάχα θα του λύσουν το πρόβλημα. Οταν συναντηθεί και γράψει στις σημαίες των αγώνων του αιτήματα ρήξης και ανατροπής του ίδιου του εκμεταλλευτικού συστήματος.

Εύκολες λύσεις χωρίς αγώνα και θυσίες ποτέ δεν έρχονται. Ο μαζικός ηρωισμός καλλιεργείται πρώτα και κύρια από τους πρωτοπόρους, τους κομμουνιστές. Ετσι και σήμερα. Γι' αυτό χτυπάνε πρώτα τους κομμουνιστές για να τους λυγίσουν, να τους αποκόψουν από το λαό.

Ο λαός ακόμα κι αν είναι "μικρός", όταν είναι οργανωμένος και ενωμένος, όταν ξέρει για τι παλεύει και "πολεμά" είναι ανίκητος! Συνεχίζουμε την πάλη για να ανατρέψουμε τη δικτατορία των μονοπωλίων, για να κατακτήσει ο λαός την εξουσία και να γίνει κυρίαρχος του πλούτου που παράγει»!

 
 Καμιά νομιμοποίηση στο φασισμό ΕΔΩ
 
«Στο όνομα της «κοινοβουλευτικής νομιμότητας» συνεχίζει τις προκλήσεις η φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή ενόψει του γιορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την αξιοποίηση του φασιστικού μορφώματος από την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθεί ισορροπία τρόμου, να νομιμοποιηθεί μεθοδικά στις νεανικές κυρίως συνειδήσεις ο φασισμός, αποπροσανατολίζοντας από τις πραγματικές αιτίες που οδηγούν στην εξαθλίωση όλο και μεγαλύτερα κομμάτια του πληθυσμού. Είτε από την πόρτα, είτε από το παράθυρο η Χρυσή Αυγή σιγοντάρεται από την εξουσία στην επιχείρηση άλωσης της Ιστορίας του τόπου, στην αποδόμηση και απονοηματοδότηση αξιών και γεγονότων. Τίποτα δεν πρέπει να πέφτει κάτω. Απαιτείται να παίρνουν την απάντηση που τους αξίζει....»

*"Ξεσηκωμός! Με ταξικό αγώνα γράφει ιστορία ο λαός" ΕΔΩ

1 σχόλιο: