Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιούνη 2011 "Αγώνας παλλαϊκός"

"Δεν γονατίζουμε. Δεν σκύβουμε το κεφάλι!»

Το σύνθημα αυτό του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου είναι το σύνθημα της στιγμής. Συμπυκνώνει τη μεγάλη ανάγκη. Την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι της χώρας μας πρέπει να απαντήσουν σαν ένας άνθρωπος. Η 48ωρη απεργία πρέπει και μπορεί να είναι καθολική. Για να μην περάσουν τα μέτρα - κρεματόριο των λαϊκών δικαιωμάτων. Για να πάρουν το μήνυμα της Αντίστασης κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ και μονοπώλια.
Η εβδομάδα που έρχεται είναι κρίσιμη. Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ταξική αναμέτρηση. Δεν υπάρχει χρόνος για αμφιβολίες και αναμονή. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τώρα, απαιτείται γενική επιστράτευση δυνάμεων. Πάμε για σύγκρουση και η σύγκρουση θα είναι σκληρή. Κυρίως μέσα στους χώρους δουλειάς. Η έκβαση αυτής της μάχης θα κρίνει όχι μόνο το άλφα ή βήτα μέτρο, αλλά συνολικά τη ζωή της εργατικής τάξης για πολλά χρόνια μπροστά....
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο δείχνει το δρόμο. Δείχνει το δρόμο του αγώνα, της κοινής δράσης με τα άλλα λαϊκά στρώματα. Σε συστράτευση με την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ, την ΟΓΕ, να βάλουμε τις βάσεις μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας ενάντια στα μονοπώλια και στα κόμματά τους. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Μπορούμε να τους νικήσουμε. Δεν είναι της μοίρας γραφτό ο λαός να πληρώνει το μάρμαρο. Να χύνει τον ιδρώτα και το αίμα του για τις αγυρτείες του κεφαλαίου.
Την Τρίτη και την Τετάρτη 28 - 29 Ιούνη 2011

κατεβαίνουμε στην πανελλαδική απεργία και στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ. Υψώνουμε ψηλά το λάβαρο του αγώνα.  

Τραβάμε μπροστά, στη σύγκρουση και στην ταξική πάλη, παλεύουμε για την ανατροπή".

"Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ" ΕΔΩ

«ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ» ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Κρούσμα καλό καλοκαίρι!

    Το είπαμε μια το είπαμε δύο εσύ συνεχίζεις να αναμεταδίδεις αυτούς τους παραδόπιστους αλιτήριους της ιδεολογίας.

    Σε καταλαβαίνω.
    Η συνήθεια είναι ένας από τους τρεις βασικούς εχθρούς της λογικής.
    Προσπάθησε να ξεφύγεις, αξίζει τον κόπο.

    Ελπίζω να μην δει την ανάρτηση ο Saint Just γιατί θα αρχίσει να φωνάζει σα το παιδάκι που του κλέψανε το γλυκό.
    (μα πόσο κακομαθημένος κι επίμονος είναι)

    Θερμούς αγωνιστικούς εξωκοινοβουλευτικούς και αδέσμευτους, δίχως κρατικές επιχορηγήσεις και φοροαπαλλαγές, χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλένειν γεια σου και καλό καλοκαίρι.
    Πρέπει να ξέρεις ότι πολιτική σημαίνει και προτεραιότητα.
    Η κατάσταση πάει από το κακό στη καταστροφή για τους εργαζόμενους και συ αναμασάς τα ίδια και τα ίδια φληναφήματα της αδίσταχτης τάξης των εκμεταλλευτών.
    Ψάχνεις τις αιτίες που οδηγούν στην ανέχεια σήμερα ένα λαό, σε λάθος κατεύθυνση.
    Για τον Saint Just ο μόνος που μπορεί να τον βοηθήσει να καταλάβει σε ποιό κόσμο βρίσκεται και ζει, είναι ο εαυτός του. Καταλαβαίνεις, αν κι αυτή η κρίση, που με την "ολόπλευρη έκτασή της καθώς και χάρη στην έκταση της αποτελεσματικότητάς της μαθαίνει διαλεκτική ακόμα και στους τυχεράκηδες... " γερμανούς και γάλλους τοκογλύφους της Ευρώπης, δεν του μάθει τίποτα, δεν μπορεί να τον βοηθήσει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ναι.... και χρόνια πολλά (γενικως)
    Μην είσαι κορόιδο.
    Ξεχώρισε επιτέλους ποια είναι αυτή "η αδίσταχτη τάξη" μαζί με τα επαναστατιζοντα τσιράκια της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή