Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, φρεσκάρει τις... κάλτσες


Όλη αυτή η τελευταία κακοπαιγμένη θεατρική παράσταση Κυβέρνησης - Τρόικας, το "ηθικό" δίδαγμα της οποίας το καταλαβαίνει και ένα μωρό παιδί, αν μη τι άλλο, φανερώνει - πέρα από την συμφωνία για το μνημόνιο και την πορεία του, την κοινή αντίληψη τους, περί "ανταγωνιστικότητας - και την κοινή τους "εκτίμηση" για την, σε επίπεδο νηπίου, νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Όμως κάνουν λάθος. Κι αυτό είναι αποτέλεσμα του μεγάλου τους λάθους, να εξακολουθούν να υποστηρίζουν μια υπόθεση χαμένη. Να μη θέλουν να παραδεχτούν το ιστορικό αδιέξοδο του εκμεταλλευτικού συστήματος και ως εκ τούτου, και της πολιτικής τους. Να πιστεύουν ότι ακόμη μια φορά θα υποκλέψουν, με τους θεατρινισμούς τους, την λαϊκή ψήφο. Αν δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η οικονομική κρίση, το πολιτικό αδιέξοδο είναι όλο δικό τους, και ότι αυτό δεν έχει καμιά αναφορά στον λαό, είναι ο ελληνικός λαός που θα τους υποχρεώσει να το αντιληφθούν και να το εμπεδώσουν!!

Ξεπέρασαν κάθε όριο *

" Ιταμή επίθεση ενάντια στο λαϊκό κίνημα και τις πρόσφατες κινητοποιήσεις διαφόρων κλάδων των εργαζομένων, εξαπέλυσαν οι εκπρόσωποι της τρόικας, στη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου.

Σε σχετική ερώτηση - για τις αντιδράσεις των εργαζομένων στο πρόγραμμα του μνημονίου και τις κινητοποιήσεις - επιχείρησαν να συνδέσουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις σε «εδραιωμένα συμφέροντα» τα οποία θίγονται από την εφαρμογή του προγράμματος, το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, επιδιώκει να περιορίσει τη σπατάλη...

Σε άλλο σημείο της παρέμβασής τους, με τον ίδιο σκαιό τρόπο, υποστήριξαν ότι «θίγονται τα προνόμια - αυτών που αντιδρούν - και γι' αυτό κινητοποιούνται».

Ανέφεραν εξάλλου ότι η «κοινωνική αναταραχή» εναντίον των μέτρων είναι «περιορισμένης κλίμακας», καθώς και ότι «η πλειοψηφία του ελληνικού λαού στηρίζει τα μέτρα»! "

* Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις της τρόικας ενάντια στις κινητοποιήσεις

ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ - ΕΚΟΦΙΝ
Αντιδραστικό και συντονισμένο σάρωμα EΔΩ

"Δε θα γλιτώσει κανείς!" ΕΔΩ

"Έντονες αντιδράσεις στις συστάσεις
της τρόικας για ιδιωτικοποιήσεις
" ΕΔΩ

"Κλιμακώνουν τον πόλεμο ενάντια στο λαό" ΕΔΩ

"Βαφτίζει «πρόοδο» την εξόντωση του λαού" ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Όπως , σωστά εχει πει ο faros ας γίνει η 23 Φεβρουαρίου , προβα τζενεράλε για την ανατροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά για τις ... κάλτσες, το τελευταίο γκάλοπ κινείται προς αυτή τη κατεύθυνση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή