Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

«Ο λαός να εντείνει τον αγώνα του, να ενισχύσει τη λαϊκή συμμαχία για να εμποδίσει τα χειρότερα...»..



Δ. Μανωλάκου: Ενίσχυση της λαϊκής συμμαχίας (VIDEO)*

Στην αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος και την προγραμματική συμφωνία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που σημαίνουν «ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Σε αυτή τη δεδομένη συμφωνία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σημείωσε έχει βάλει πλάτη και η ΔΗΜΑΡ «η οποία είχε διαφωνίες, όχι ως προς τις ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις κ.λπ., αλλά στο πώς σερβίρεται αυτή η πολιτική». 
Η ΔΗΜΑΡ πρόσθεσε «μπορεί να διαλέγει την αντιπολίτευση, αλλά συμπολιτευόμενη».
Η βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε επίσης ότι «σωτήρες εμφανίζονται, με κορμό τη ΝΔ ή κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ (...) όποιος κορμός όμως κι αν επιλεγεί, όποιος σωτήρας, όταν υπηρετεί την ΕΕ, τα μονοπώλια και τα κέρδη τους, βλέπουμε τα αποτελέσματα (...) φτώχεια για το λαό και εξασφάλιση κερδών για τα μονοπώλια».
Ο λαός επισήμανε «πρέπει να εντείνει τον αγώνα του, να ενισχύσει τη λαϊκή συμμαχία αυτών των στρωμάτων που θίγονται και να εμποδίσει τα χειρότερα» με «έναν προσανατολισμό ρήξης και ανατροπής του καπιταλιστικού συστήματος που καταδυναστεύει και τσακίζει τη ζωή των εργαζομένων».

ΚΚΕ: Σχόλιο για την ανανέωση της προγραμματικής 
συμφωνίας και τον επικείμενο ανασχηματισμό (ΕΔΩ)

*Αναδημοσίευση από το  902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου